Χειμωνιάτικη η εβδομάδα, με βροχές την Κυριακή

Φωτό αρχείου
Από σήμερα αρχίζει σταδιακά να ανεβαίνει η θερμοκρασία

Τυπική χειμωνιάτικη εβδομάδα είναι η τρέχουσα, με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και λίγα φαινόμενα προς το τέλος της εβδομάδας, ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή ο Θεοφάνης Τακούδης μετεωρολόγος, του σταθμού «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Χθες επικράτησαν καλές καιρικές συνθήκες, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, λίγο πάνω από 0 β. Κελσίου στην πόλη του Βόλου, ενώ από σήμερα Τρίτη αρχίζει σταδιακά να ανεβαίνει η θερμοκρασία που τα ξημερώματα στο Βόλο θα είναι 1-2 β. Κελσίου και η μέγιστη τιμή θα φθάσει 6-7 β., ενώ στις ημιορεινές και ορεινές περιοχής θα είναι -3 ως 4.
Αύριο Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, το ρεύμα του αέρα γυρίζει σε ανατολικό αρχικά και νότιο στη συνέχεια, οπότε θα υπάρξει σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και της ελάχιστης που θα φθάσει στις 7-8 β. και της μέγιστης που θα φθάσει σταδιακά στους 13-14 β. Κελσίου.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, αναμένεται μια αστάθεια του καιρού με μικρή εξασθένηση της θερμοκρασίας αραιές συννεφιές που φαίνεται να πυκνώνουν προς το βράδυ που θα δώσουν βροχές, οι οποίες θα φανούν την Κυριακή, που θα είναι βροχερή, αλλά δεν αναμένεται να δώσει χιόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.