Χειροτονία νέου Κληρικού και ρασοφορία Μοναχής

Ιδιαίτερη στιγμή για την ζωή της Τοπικής Εκκλησίας αποτελεί η χειροτονία νέου Κληρικού, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2/4 στην πόλη μας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1/4, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα λάβει τον βαθμό του Διακόνου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο κ. Σταύρος Ποδαρόπουλος, 59 ετών, Πτυχιούχος της ΑΣΟΕ, Συνταξιούχος Τραπεζικός, έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων, εκ των οποίων ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος.

Την Κυριακή 2/4, θα τελεστεί η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο.

Ρασοφορία νέας Μοναχής
Το Σάββατο 1/4, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, στις 4.00 μ.μ., θα τελέσει την ρασοφορία νέας Μοναχής, στην Ιερά Μονή Αγίου Σπυρίδωνος Προμυρίου.

Στ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Την Κυριακή 2/4, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Στ΄ και τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στονΜητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος θα ολοκληρώσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.