Χωρίς αλλαγές οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Δύο οι εντεταλμένοι σύμβουλοι που ορίστηκαν

Με την ίδια σύνθεση αντιδημάρχων θα συνεχίσει το έργο της η Δημοτική Αρχή Ν. Πηλίου, μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου 2021, όπως προκύπτει από την απόφαση ορισμού των αντιδημάρχων που υπέγραψε ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός.
Σύμφωνα με την απόφαση ορίστηκαν έμμισθοι πέντε αντιδήμαρχοι με θητεία διάρκειας ενός έτους και συγκεκριμένα από την Τρίτη έως και 1-9-2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου 2019- 2023: Ο Δημήτρης Παρρησιάδης αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αργαλαστής με αρμοδιότητες τα οικονομικά ζητήματα, την περιουσία του δήμου κ.α. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για αρμοδιότητες που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα, όπως η παρακολούθηση των έργων και θα φέρει την ευθύνη για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού της Δημοτικής Ενότητας.
Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών διατηρείται ο Απόστολος Διανέλλος, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα, τις υπηρεσίες ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, ενώ θα έχει την ευθύνη και την εποπτεία του Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
Ο Νίκος Μαμάς παραμένει αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος με αρμοδιότητα την καθαριότητα όλου του Δήμου και ια θέματα της Δ.Ε. Σηπιάδος.
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αφετών θα είναι για ένα χρόνο ο Ιωάννης Ευαγγελάκης, υπεύθυνος για το πράσινο στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, το γραφείο Διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου και την εποπτεία διαχείρισης των λατομικών χώρων του Δήμου.
Τέλος, ο Εμμανουήλ Γιαμαρέλος παραμένει αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρικερίου και θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων όλου του Δήμου, ενώ μεταξύ των αρμοδιοτήτων εντάσσεται ο έλεγχος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι αδειοδοτήσεις των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου και η λειτουργία των κοιμητηρίων.
Δύο εντεταλμένοι σύμβουλοι
Με άλλη απόφαση του δημάρχου Νοτίου Πηλίου ορίστηκα εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με δικαίωμα υπογραφής ανά περίπτωση μετά από εντολή δημάρχου, τους δημοτικούς συμβούλους Ιωάννη Διανέλλο με αρμοδιότητα τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τον τομέα μεταφορών και τον Ιωάννη Φιλίππου, που θα έχει την ευθύνη των αθλητικών εγκαταστάσεων, της προώθησης – εφαρμογής προγραμμάτων ενίσχυσης μαζικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.