Χρ.Μπουκώρος για “Γεωργούλα”: Τρόμαξε η κυβέρνηση με την αποφασιστικότητα των πολιτών

Τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας

Η …ασθμαίνουσα ανακοίνωση του Υ.ΕΘ.Α., η οποία αναφέρεται σε πάγωμα των διαδικασιών μετεγκατάστασης της 32ης ΤΑΞ/Π.Ν και η οποία εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της δυναμικής συγκέντρωσης πολιτών και φορέων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αποδεικνύει τρία βασικά δεδομένα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, καταγράφοντάς τα ως εξής:
α) Η αποφασιστικότητα των πολιτών και των φορέων του Βόλου τρόμαξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποίησαν τον φόβο του πολιτικού κόστους ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
β) Η ανακοίνωση του Υ.ΕΘ.Α. περί παγώματος των διαδικασιών απομάκρυνσης της Ταξιαρχίας, είναι η απτή απόδειξη και η πλήρης επιβεβαίωση ότι οι διαδικασίες απομάκρυνσης είχαν ήδη ξεκινήσει.
γ)Τελικά οι επείγουσες επιχειρησιακές ανάγκες που επικαλείται η ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α. δεν είναι και τόσο επείγουσες, εφόσον μπορούν και παγώνουν στη θέα μιας συγκέντρωσης πολιτών, λίγο πριν από την πολλαπλή εκλογική αναμέτρηση.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπουκώρος καλεί σε επαγρύπνηση τους πολίτες και τους φορείς του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, διότι, όπως λέει, έχουμε να κάνουμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άλλα λέει σήμερα και άλλα πράττει αύριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.