Χρ. Καραζούπης: Παραμένω ενεργός πολίτης, συκοφαντική η δίωξή μου

Το γεγονός ότι παραμένει ενεργός πολίτης για να είναι χρήσιμος στον τόπο και τους συμπολίτες του, γνωστοποίησε, παράλληλα με την ικανοποίησή του για την αθώωσή του μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο δήμαρχος Αλμυρού, ο πρώην διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Αλμυρού Χρ. Καραζούπης,
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «μετά και την από 30/05/2018 αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Βόλου στην μήνυση την οποία είχε υποβάλει εναντίον μου ο Δήμαρχος Αλμυρού Κος Εσερίδης για δήθεν συκοφαντική δυσφήμησή του με μοναδικό μάρτυρα τον μετέπειτα αντιδήμαρχο κο Νικοβιώτη, κατέπεσε και η τελευταία προσπάθεια του Δημάρχου να βρει κάτι επιβαρυντικό εναντίον μου και πλέον συνταξιούχος με μία ευδόκιμη και καθαρή τριαντακονταπενταετή ευδόκιμη υπηρεσία ως δημόσιος λειτουργός, παραμένω όρθιος με περισσότερη γνώση και εμπειρία και ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου.
Πληροφοριακά να ενημερώσω ότι με τις υπ. αρ. 3/04.08.2017 και 1/16.05.2018 ομόφωνες αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου ΟΤΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας, μου επεστράφησαν (με μεγάλη καθυστέρηση βέβαια και αφού υπέβαλλα μήνυση εναντίον του Δημάρχου Κου Εσερίδη και του αντιδημάρχου οικονομικών κου Μακρή) το υπόλοιπο 50% των αποδοχών μου, το οποίο παρεκρατείτο, στο διάστημα των είκοσι μηνών με απόφαση και μόνο της Εκτελεστικής Επιτροπής ( η οποία αποτελείται από τον Δήμαρχο και τους 4 Αντιδημάρχους!!!!) και ενώ βρισκόμουν καταχρηστικώς σε δυνητική αργία, παρά τις αντίθετες ομόφωνες γνωμοδοτήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εις βάρος μου πάσης φύσεως διωξεις (ποινικές-πειθαρχικές) όπως και οι διώξεις που έκανε εναντίον υπαλλήλων του Δήμου, του σωματείου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας αλλά και εναντίον πολιτών, γινόταν με έξοδα των δημοτών, αφού οι διώξεις αυτές, όπως και άλλες υποθέσεις του Δήμου, ανατέθηκαν σε δικηγόρους εκτός Δήμου!!!!, τους οποίους βέβαια το δικαστήριο τις περισσότερες φορές, τους απέβαλλε σαν πολιτική αγωγή. Όλα αυτά βέβαια συνετέλεσαν ώστε ο Εισαγγελέας Βόλου να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για το θέμα των δαπανών. Ακόμη και σε δικηγόρο της Μητρόπολης Βόλου ανατέθηκε η ολοκλήρωση διαδικασίας μεταβίβασης οικοπέδων από τη Μητρόπολη στον Δήμο έναντι ποσού 1860 ευρώ!!!, όπως έγινε γνωστό στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, παρακάμπτοντας τη νομική υπηρεσία του Δήμου!!!,
Θέλω κλείνοντας να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες του Αλμυρού, γιατί όλοι εμείς πληρώνουμε, για να ασκεί διώξεις και να κάνει το κέφι του ο κος Δήμαρχος, αλλά να ζητήσω συγγνώμη, για δεύτερη φορά, από την οικογένειά μου, καθότι συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις, από το μένος του «ΕΓΩ» της εξουσίας και δεν μπορώ να τη προστατέψω όσο θα έπρεπε.
Παραμένοντας δε πιστός πάντα στη ρήση του ΜΠΡΕΧΤ: Αν αγωνιστείς, μπορεί και να χάσεις, εάν δεν αγωνιστείς είσαι σίγουρά χαμένος, θα βρίσκομαι στις επάλξεις και στη πρώτη γραμμή, για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.