Χρ. Μπουκώρος: Μήνυμα σταθερότητας έστειλαν και οι κάτοικοι της Ζαγοράς

Επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Έφη Αντωνίου – Χουβαρδά μαζί και με τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη και η οποία ολοκληρώθηκε με κοινή τους ομιλία.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Μπουκώρος “η υποδοχή των κατοίκων υπήρξε θερμή δηλώνοντας με την παρουσία τους για ακόμη μία φορά τη στήριξη τους σε μία κυβερνητική θητεία τεσσάρων ετών, η οποία παρά τις αντίξοες παγκόσμιες υγειονομικές και οικονομικές κρίσεις ανταπεξήλθε με έργα και αποτελέσματα και έθεσε γερές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο.

Ο Χρήστος Μπουκώρος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για τη ψήφο εμπιστοσύνης στις κάλπες της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε εκτενώς στα πολυάριθμα έργα υποδομών και δικτύων που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή του Πηλίου ύψους πολλών εκατομμυρίων, στις ενισχύσεις και αποζημιώσεις που δόθηκαν σε αγρότες και παραγωγούς για τη στήριξη τους σε δύσκολους καιρούς, αλλά και στα ζητήματα των δασικών χαρτών, το κτηματολόγιο και πολεοδομικά ζητήματα που επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και με προσωπικές του πρωτοβουλίες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο της επίλυσης με νομοθετικές ρυθμίσεις δικαιώνοντας τους κατοίκους του Πηλίου αναφορικά με τις περιουσίες τους.

Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε ότι η επόμενη τετραετία είναι επικεντρωμένη στον πολίτη, υγεία, εργασία και καλύτερη ποιότητα ζωής, γι’ αυτό το μήνυμα το βράδυ της 25ης Ιουνίου πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Σταθερά και δυνατά με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.