Χρ. Μπουκώρος: «Πως έγινε η χρηματοδότηση για τις επισκευές στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς»

Από τον βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Είναι γνωστό σε όλους ότι η μελέτη για την αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς είναι έτοιμη εδώ και δέκα μήνες. Έκτοτε όμως, όλοι οι αρμόδιοι και αναρμόδιοι, είχαμε εναποθέσει την υπόθεση στον αυτόματο πιλότο, πράγμα για το οποίο στο βαθμό που ευθύνομαι είχα ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Χρειάστηκε να έρθουν οι κακοκαιρίες, να δουλεύουν οι γιατροί κυριολεκτικά με ομπρέλες για να ξεκολλήσουν τα πράγματα.
Στις 14 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 2:00 μ.μ. μίλησα για το επείγον του πράγματος με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και την ίδια ημέρα και με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη (σχετική ανακοίνωσή μου στις 5:30 μ.μ. της ίδιας ημέρας).
Πράγματι σε δεκαεπτά ημέρες, δηλαδή σήμερα την 1η Νοεμβρίου 2021, τόσο το Υπουργείο Υγείας με την δέσμευση του κονδυλίου και την έγκριση του τεχνικού δελτίου όσο και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την άμεση έγκριση του κονδυλίου δίνουν την δυνατότητα στις Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ.) για την άμεση προκήρυξη του έργου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και μία ματιά στη χρονολογική σειρά του συνόλου των ανακοινώσεων θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο».