Χρησιμοποιούν το όνομα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και στέλνουν email με ιούς

Μηνύματα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο με αποστολέα τον Φαρμακευτικό Σύλλοφο Μαγνησίας είδαν ανυποψίαστοι πολίτες, που άνοιξαν το email τους και έπειτα αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ιό. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Κώστας Ματσιόλης με ανάρτησή του στην σελίδα του Συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συμβουλεύει τους παραλήπτες να μην ανοίξουν τα συγκεκριμένα email.
Ειδικότερα σημειώνει: “Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί ιός στα e-mail όπου εμφανίζεται αποστολέας ο [email protected], δηλαδή ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας ή ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ή η Κ.Μ.Ε.Σ. ή και άλλοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, αλλά είναι ΙΟΣ.
Αυτός ο ιός χρησιμοποιεί ονόματα που σας είναι γνωστά και θέματα που έχουν υπάρξει ξανά στα e-mail σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας επισημαίνουμε ότι τα ονόματα των αποστολέων είναι γνωστά σε εσάς, αλλά αν δείτε το πραγματικό e-mail είναι άγνωστο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ανοίξετε τους συνδέσμους, τα συνημμένα ή οποιαδήποτε αρχεία σας στέλνουν και να ελέγξετε όχι τον τίτλο του e-mail αλλά το e-mail του πραγματικού αποστολέα, που συνοδεύει τον τίτλο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.