Χρήστος Μπουκώρος: Τρία νέα εμβολιαστικά κέντρα στη Μαγνησία

Εντός του τρέχοντος διημέρου ξεκινάει η λειτουργία τριών νέων εμβολιαστικών κέντρων εκ των οποίων δύο θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και ένα ακόμα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη προέκυψε μετά τη χθεσινή επικοινωνία που είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη.
Σήμερα οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαίωσαν τον βουλευτή Μαγνησίας, ο οποίος είχε εκθέσει αναλυτικά τις δυσλειτουργίες του εμβολιαστικού προγράμματος στη Μαγνησία, ότι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί πλήρως και εντός πενθημέρου οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στα νέα εμβολιαστικά κέντρα του Βόλου και του Αλμυρού.

Οι εμβολιασμοί των οδοντιάτρων
Ο Χρήστος Μπουκώρος έθεσε στους αρμόδιους υπουργούς και το ζήτημα της αδυναμίας των οδοντιάτρων της Μαγνησίας να κλείσουν ραντεβού. Ο βουλευτής Μαγνησίας επισήμανε ότι ο κλάδος των οδοντιάτρων έρχεται καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο με τον COVID-19. Οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν εξαιρεθεί οι οδοντίατροι, αλλά το πρόβλημα οφείλεται στη μη ορθή αποστολή των Α.Μ.Κ.Α., πιθανότατα από την ομοσπονδία τους. Το ίδιο συνέβη και σε κάποιες άλλες περιοχές της χώρας.
Στη συνέχεια ο Χρήστος Μπουκώρος είχε επικοινωνία με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Τίνα Κλάρα, η οποία εργάζεται στην ίδια κατεύθυνση και το πρόβλημα αναμένεται να διευθετηθεί εντός της ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.