Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

….ήλθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά …..
….και μαζί με τις γιορτές , ήλθε και το Ετήσιο χριστουγεννιάτικο BAZZAR δώρων της τελευταίας στιγμής στον Άγιο Γεωργιο Νηλειας από την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη έως και Σάββατο 5 Ιαγουάριου
και ώρες 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Αγιου Γεωργίου Νηλειας , πλησίον της κεντρικής πλατείας του χωριού .
Η έκθεση αποτελεί θεσμό για το χωριό και γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις Αγίες Μέρες των Χριστουγέννων . Νέες αλλά και κάποιας ηλικίας νοικοκυρές του χωριού μας ενώνουν τις δυνάμεις τους , για να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και σε κάθε επισκέπτη που θα έχει την χαρά να βρίσκεται κοντά μας μια μοναδική εμπειρία , προσαρμοσμένη στο πνεύμα των ημερών
Χειροποίητα γουστόζικα στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας , αλλά και για το όμορφα στολισμένο εορταστικά σπίτι σας, για τις Αγίες αυτές μέρες . Δώρα σε ανθρώπους που αγαπάτε. Όλα φτιαγμένα με μεράκι στο χέρι από ξύλο , κεραμικό , ύφασμα και γυαλί.
Η έκθεση περιλαμβάνει ακόμα, παραδοσιακά γλυκά , κατασκευές και ποτά , φτιαγμένα όλα από αγνά υλικά ,τοπικών παραγωγών με ντόπιες συνταγές που μένουν αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά δεκαετίες τώρα.
Έναρξη έκθεσης Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.