Δ. Νασίκας: Άκρως μαζική η ανταπόκριση του κόσμου

Φωτό αρχείου
Σε Αγ. Γεώργιο και Ριζόμυλο πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες του δημάρχου Ρήγα Φεραίου

Σε άκρως ενθουσιώδες κλίμα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες του δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου, Δημ. Νασίκα στις Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου και Ριζομύλου, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται, «πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ενθουσιασμό τις προγραμματικές δηλώσεις του υποψ. δημάρχου, καθώς και την επισκόπηση του έργου της θητείας της δημοτικής αρχής.
Ο κ. Νασίκας στις προγραμματικές του θέσεις σχετικά με την Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου αναφέρθηκε στην ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας, στη φροντίδα ύπαρξης επαρκούς φωτισμού, στην κατασκευή γηπέδου 5Χ5 και στη δημιουργία εφεδρικής γεώτρησης. Επίσης, έκανε λόγο για τη συνεχή παρουσία της υπηρεσίας του δήμου «Βοήθεια Στο Σπίτι», για τις παρεμβάσεις που έγιναν από τη δημοτική αρχή στα σχολεία, για τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλιστεί σχετικά με το δίκτυο αποχέτευσης, τη δημιουργία πολυχώρου στη θέση του παλιού δημοτικού σχολείου, τη δημιουργία παιδικής χαράς, καθώς και στο φωτεινό κόμβο στην έξοδο προς Βελεστίνο και την ασφαλτόστρωση οδών που έχουν, ήδη, πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Για την Τ.Κ. Ριζομύλου ο υποψ. δήμαρχος, αναφέρθηκε στη μελλοντική απόκτηση από το δήμο της αποθήκης του Συνεταιρισμού Ριζομύλου και τη μετατροπή της σε χώρο πολλαπλών χρήσεων, στην ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας με αρχιτεκτονική και βιοκλιματική αναβάθμιση, στην κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς που ολοκληρώνεται, στην ασφαλτόστρωση μέχρι τη διασταύρωση Ριζομύλου-Καναλίων, στη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων με ακρυλικά δάπεδα, στον καθαρισμό χάνδακα, στη 2η φάση εσωτερικής οδοποιίας, στη δημιουργία του Μουσείου Ριζομύλου που έχει ολοκληρωθεί, στον ψεκασμό κουνουπιών, στο αρδευτικό, στη συνεχή παρουσία της υπηρεσίας του δήμου «Βοήθεια Στο Σπίτι», στη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με το ΚΑΠΗ που πραγματοποιήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας, καθώς και στην άμεση συνεργασία με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, την κατασκευή κερκίδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια και αποδυτηρίων που πρόκειται να κατασκευαστούν στο γήπεδο Ριζομύλου.
Ο υποψ. δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέος Δήμος –Νέα Εποχή», κ. Δημήτρης Νασίκας ζητά από όλους τους δημότες την ισχυρή εντολή για την επανεκλογή του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή προκειμένου να συνεχίσει το έργο του με ικανούς, εργατικούς και με όραμα συνεργάτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.