Δ. Ρήγα Φεραίου: Μαραθώνιος αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με το μήνυμα “Γίνε και εσύ Άγιος Βασίλης για όσους έχουν ανάγκη”, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και οι Κοινωνικές δομές του πραγματοποιούν τον δεύτερο διαδικτυακό μαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:30. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα “Οι κοινωνικές δομές σας θέλουν αρωγούς στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να μη λείψει κανένα αγαθό από το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων. Θα έχετε την δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, να δώσετε τις ευχές σας από τον επαγγελματικό σας χώρο ή χώρο πολιτισμού κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαραθώνιου με απευθείας σύνδεση”.
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με προϊόντα μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης μπορούν να το κάνουν και να τα προσφέρουν στον χώρο του Παντοπωλείου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 4, στο Βελεστίνο. Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής τους.
Τρόποι επικοινωνίας με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου: Email: [email protected] , Τηλέφωνο: 2425023794.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.