Δ. Σκιάθου: Εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα το Κ. Υγείας του νησιού

Μεγάλη προβολή του νησιού στη Ρουμανία

«Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας, πρωταγωνιστεί η Σκιάθος, με αφιερώματα και απευθείας συνδέσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Σκιάθου.
Όπως τονίζεται, «πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι εξοικείωσης Ρουμάνων δημοσιογράφων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τη Σκιάθο, με τη συμμετοχή των πέντε μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της Ρουμανίας Antenna1, Antenna2, Antenna3, RomaniaTv, Kanal D.
Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα πρόγραμμα “γνωριμίας” με το νησί, που περιλαμβάνει τον γύρο του νησιού, επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως Μπούρτζι, Πλάκες κα.
Το πρωί του Σαββάτου στις 4 Ιουλίου σε απευθείας σύνδεση έγινε παρουσίαση του προορισμού, από τον Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου.
Στις δηλώσεις τους εκτός από την αναφορά στη μοναδική ομορφιά του νησιού δόθηκε έμφαση πως η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, με το Κέντρο Υγείας να είναι στελεχωμένο περισσότερο από ποτέ, εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα, με κινητές μονάδες υγείας, με ένα απόλυτα μελετημένο σχέδιο από την πολιτική προστασία, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές. Τέλος ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον Νίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel & Tourism και Aero Travel για την διοργάνωση του ταξιδιού».