«Δεμένο» στο λιμάνι Βόλου το Πρωτεύς λόγω απεργίας

Στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, συμμετέχει το επιβατηγό – οχηματαγωγό ¨”Πρωτεύς”, το οποίο έμεινε “δεμένο” στο λιμάνι του Βόλου και δεν εκτέλεσε το πρωί στις 8, το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

Το υδροπτέρυγο “Ερατώ” απέπλευσε κανονικά από Αλόννησο το πρωί για Βόλο, εκτελώντας κανονικά το δρομολόγιό του, ενώ για το προγραμματισμένο δρομολόγιο που έχει το μεσημέρι, αναμένεται σχετική ενημέρωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00.01 της συγκεκριμένης ημέρας έως τις 24:00, σήμερα Παρασκευή.
Η ΠΝΟ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως «για πολλοστή φορά ότι, δυστυχώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει o ναυτικός κόσμος όχι μόνο δεν επιλύονται εκ μέρους των κυβερνώντων, όχι μόνο δεν υπάρχει η οποιαδήποτε βούληση για την επίλυσή τους, παρά τις συνεχείς και κενές περιεχομένου υποσχέσεις τους, αλλά αντίθετα θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τα διαρκώς νέα προαπαιτούμενα και με τις προωθούμενες νέες ρυθμίσεις και περικοπές, κατ’ εντολή του τρίτου μνημονίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.