Δεσμεύσεις ΚΙΝΑΛ για στήριξη πληγεισών περιοχών του Δ.Ρ. Φεραίου

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας με επικεφαλή τον βουλευτή Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κων. Μπαργιώτα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Κουτσούκο, την Γραμματέα της Ν.Ε Μαγνησίας Φουλη Τσιώμου, το μέλος της Ν.Ε Δημ. Λουφόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Σακόπουλο και τα μέλη της Τ.Ο του Δήμου Ρ.Φεραίου Σταματία Παπαϊωάνου και Γρηγόρη Στεργίου επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του Δήμου και συγκεκριμένα τις περιοχές της Κερασιάς και των Καναλιών. Όπως έγινε γνωστό, «είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Παπαϊωάνου και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων Κερασιάς και Καναλιών, Χασιώτη Κερασία και Μπεφάνη Κλεάνθη αντίστοιχα καθώς και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρ.Φεραίου Τριαντάφυλλου Παπαϊωάννου.
Το κλιμάκιο διαπίστωσε πραγματικά τις μεγάλες ζημιές στις υποδομές και στις δύο περιοχές.
Στην συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο του Βελεστίνου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημ. Νασίκα ,υπήρξε ενημέρωση για τις ζημιές καθώς και για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το κλιμάκιο για το ενδιαφέρον και την στήριξή του.
Ο κος Μπαργιώτας εξέφρασε την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής προς τον δήμαρχο και ότι είναι στην διάθεση του, τόσο ο ίδιος όσο και το Κίνημα Αλλαγής για όποια βοήθεια χρειαστεί και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στην Αθήνα την κατάσταση και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.