Δεσμεύθηκε να ξεφύγει απ΄τα ναρκωτικά

Ελεύθερος με όρους νεαρός για διακίνηση κοκαΐνης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή, ένας 25χρονος, που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και κατέθεσε ότι για χρόνια έμενε μόνος και παρασύρθηκε από παρέες, ενώ πλέον μετακομίζει στον Βόλο η μητέρα του, με την οποία θα μένουν μαζί και θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.
Επειδή και η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του είναι μικρή, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μια φορά τον μήνα.
Ο νεαρός είχε τεθεί σε παρακολούθηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, διότι σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,87 γρ., δύο νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικούς βάρους 0,86 γρ., δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 1.090 € και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.