Διαδικτυακά η ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του ΔΠΜΣ του Πανεπιστημίου

Την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Επιχειρηματικότητα», το οποίο διοργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η ορκωμοσία των αποφοίτων έγινε παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, Καθηγητή κ. Κόλλια Χρήστου, της Διευθύντριας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κας. Μπέλλου Βικτώριας, της Γραμματέως του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Ζούπη Ζωής, και πολλών εκ των διδασκόντων καθηγητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
Το εντατικό πρόγραμμα σπουδών του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Επιχειρηματικότητα σε ένα χρόνο. Οι αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, αποδεικνύεται ότι χαλύβδωσαν τη θέληση, την επιμονή και την αποφασιστικότητα των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, αντί να τους πτοήσουν. Έτσι, παρότι εισήχθησαν στο ΔΠΜΣ «Επιχειρηματικότητα» τον Οκτώβριο του 2019, σήμερα είναι κιόλας απόφοιτοι!
Οι καθηγητές συνεχάρησαν τους απόφοιτους και τους ευχήθηκαν υγεία αλλά και επιτυχημένες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν περαιτέρω το επιχειρείν στη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.