Διαδραστική performance σαπουνόφουσκας στη Σκιάθο

Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς 2016 – 2017 για τον Παιδικό Σταθμό, ο Δήμος Σκιάθου, ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Αναγνώστου και το παιδαγωγικό προσωπικό ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη για τα 65 παιδιά που αποφοίτησαν από το πρώτο τους σχολείο το 2017 και τους γονείς τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η καλλιτεχνική ομάδα La petite marguerite με τους γλυκύτατους σαπουνοφουσκολόγους Καριοφύλλη και Βάσια και με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου, δημιούργησε μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας.

Ένα θεαματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών τα οποία ενθουσίασε και ξεκίνησαν ένα ονειρεμένο παιχνίδι με αυτές.
paidikos skiathos 2
Η άπειρη μαγεία του αέρα φούσκωσε από χαρά τις ευαίσθητες ψυχούλες των μικρών παιδιών και γιγάντωσε τις σαπουνόφουσκες που έκλεισαν μέσα τους δασκάλες, παιδιά, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες μα και τις αναμνήσεις μιας χρονιάς με γέλια, συγκινήσεις μα και αταξίες!!!

Τα χαμόγελα και φυσικά οι εκατομμύρια σαπουνόφουσκες είπαν το πιο γλυκό αντίο στους μικρούς μαθητές που τώρα ανοίγουν τα φτερά τους για την σχολική ζωή που ξεκινά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.