Διαγωνισμός για αφαλάτωση του νερού στην Αλόννησο

Ο Δήμος Αλοννήσου προκηρύσσει Ανοιχτό Διεθνή Δημόσιο Διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας «παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας νερού στο Δήμο Αλοννήσου (Αφαλάτωση)» προϋπολογισμού 1.320.000 € (χωρίς ΦΠΑ).

Αντικείμενο του έργου είναι η επεξεργασία θαλασσινού νερού με τη διαδικασία της αφαλάτωσης για παραγωγή πόσιμου νερού και αφορά στην παροχή προσδιορισμένων ποσοτήτων πόσιμου αφαλατωμένου νερού, στο Δήμο Αλοννήσου. Η επεξεργασία θαλασσινού νερού θα πραγματοποιηθεί μέσω δύο μονάδων αφαλάτωσης ονομαστικής δυναμικότητας 600 κ.μ. και 200 κ.μ. αντίστοιχα πόσιμου νερού ανά ημέρα, για συνολικό διάστημα πέντε ετών.

Η ελάχιστη ποσότητα επεξεργασμένου (πόσιμου) νερού που θα προμηθεύεται ο Δήμος από τον ανάδοχο ανά έτος ανέρχεται σε 160.000 κ.μ. για την πρώτη μονάδα και σε 16.000 κ.μ. για την δεύτερη μονάδα, δηλαδή 176.000 κ.μ και από τις δύο μονάδες.

Ο ανάδοχος θα έχει την ευθύνη για την ομαλή επεξεργασία θαλασσινού νερού και παροχή επεξεργασμένου αφαλατωμένου νερού σε καθημερινή βάση, στα όρια των δεδομένων της διακήρυξης, ήτοι 176.000κ.μ. ετησίως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.