Διαγωνισμός για την καθαριότητα το 2021 στις Αστυνομικές υπηρεσίες Μαγνησίας

Συνοπτικό διαγωνισμό για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που στερούνται προσωπικού καθαριότητας, προς κάλυψη ανελαστικών αναγκών αυτής, για το χρονικό διάστημα από 01-01-2021 έως και 31-12-2021, προκηρύσσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Αποκλειστικό κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής σε Ευρώ, προϋπολογισθείσας δαπάνης 33.870 € ή 42,000 € με τον ΦΠΑ. του ΦΠΑ (#42.000,00€# ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που στερούνται προσωπικού καθαριότητας.
Ο διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 11 π.μ., στον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στο Γραφείο του Β’ Υποδιευθυντή, ενώπιον αρμόδιας τριμελούς Επιτροπής, που θα συγκροτηθεί με Απόφαση της Αναθέτουσας Αρχής για το σκοπό αυτό. Το πλήρες κείμενο της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.