Διαγωνισμός Καινοτομίας

Για την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καινοτομίας (16-21 Απριλίου), η APIVITA σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν» προκηρύσσουν Διαγωνισμό Καινοτομίας με τίτλο «Life Innovation».

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας «Life Innovation» αφορά την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες:

1) Καινοτόμο Καλλυντικό Προϊόν
2) Καινοτόμο Διατροφικό Προϊόν
3) Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής

και θα προσφέρει σε έναν τυχερό/ή υποτροφία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», που έχει σχεδιαστεί και εκπονείται από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Περισσότερα για το ΔΠΜΣ «Βιοεπιχειρείν» που διεξάγεται στην Αθήνα μπορείτε να δείτε στο http://bioepixirin.bio.uth.gr.

Στον Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής: Πτυχιούχοι Σχολών Επιστημών Υγείας, Θετικών Επιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων Τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα: https://www.apivita.com/hellas/new/life-innovation-contest

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.