Διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ στους κόμβους Αλμυρού -Μικροθηβών

Στο πλαίσιο εργασιών, αποφασίστηκε από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, η διακοπή κυκλοφορίας από σήμερα Δευτέρα 18 μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρει η απόφαση, αποσκοπώντας στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή γεφυρών σήμανσης επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ..Ε., καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζεται η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητοδρόμο Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Αλμυρού (Χ.Θ. 289+042) έως τον Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 297+412), από την 18-9-2017 ημέρα Δευτέρα έως την 22-9-2017 ημέρα Παρασκευή και κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 ώρα έως 19.00 ώρα με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής – Αργίας» και «Περί κοινής ησυχίας».
Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της ανατολικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου, της επαρχιακής οδού Αϊδινίου -Μικροθηβών και της Ε.Ο. Καρδίτσας –Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.