Διανοίξεις δρόμων γίνονται ακόμη στην Αλόννησο

Στις διανοίξεις δρόμων και στις επισκευές των βλαβών στην ηλεκτροδότηση επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες σήμερα στην Αλόννησο, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα μηχανήματα ου Στρατού και τον Δήμο, που έχει μισθώσει και ιδιωτικά μηχανήματα. Η κατάσταση είναι καλύτερη, γιατί δεν χιόνισε, αλλά τα προβλήματα πολλά και εκτιμάται ότι θα πάρει μέρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Στο μεταξύ, παρά τη διάσωση δια θαλάσσης ζευγαριού ηλικιωμένων Γάλλων, αποκλεισμένοι παραμένουν τόσο οικογένειες στις θέσεις Νιβάδι και Καλαμάκια, όσο και περίπου 15 κτηνοτρόφοι στις περιοχές Γέρακας, Αγ. Κωνταντίνος, Κουμαρόρεμα και Διάσελο, που μάλιστα δεν έχουν ρεύμα, λόγω πτώσης στύλων και δένδρων στις γραμμές του ηλεκτρικού. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους, αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά από αύριο Παρασκευή και στα σημεία που τα εκχιονιστική μηχανήματα ανοίγουν τους δρόμους.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα ρεύμα είχε το νησί εκτός από το Βορειοδυτικό τμήμα, που αναμένεται να δοθεί με την αποκατάσταση της βλάβης που σημειώθηκε στο Έληος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.