Διατακτικές αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε λιμενικούς των Βορείων Σποράδων

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε το σωματείο των Λιμενικών της Κεντρικής Ελλάδος, χορηγώντας σε όλους τους λιμενικούς που υπηρετούν στις Βόρειες Σποράδες διατακτικές προκειμένου στις γιορτινές μέρες το τραπέζι των οικογενειών τους να είναι πιο πλούσιο αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις δυσκολίες διαβίωσης των στελεχών στα νησιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας «μετά την αποδοχή του αιτήματός μας από την επιχείρηση Σκλαβενίτη διατέθηκαν στα μέλη μας που υπηρετούν στις Β. Σποράδες διατακτικές επιταγές ύψους 30 € για έκαστο συνάδελφο προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα από τα καταστήματα του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (σε Σκιάθο και Σκόπελο καθώς στην Αλόννησο δεν υπάρχει κατάστημα) ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέλος της Ένωσής μας και υπεύθυνο πρωτοβαθμίων σωματείων της Π.Ο.Λ. Στέφανο Θεοχαρίδη για την ανάληψη της πρωτοβουλίας και τη διάθεσή των διατακτικών στους συναδέλφους. Από την Ένωσή μας η κίνηση αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ανταποδοτικότητας της προσφοράς των συναδέλφων που υπηρετούν στα νησιά μας ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και στη συνέχεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.