Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop στα Μαθηματικά

Με εισηγητή τον κ. Μ. Λάμπρου, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας- στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων και με αφορμή το «2018_Έτος Μαθηματικών – 100 Χρόνια Ε.Μ.Ε.» προγραμματίζει την διοργάνωση Εργαστηρίου-Workshop με θέμα: «Μαθηματικά Μαγικά Τρικ» με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Λάμπρου, Καθηγητή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Εργαστήριο -Workshop θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Παλαιό Κτίριο, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72 – Ροζού) σε συνδιοργάνωση με: α) τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, β) το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας και γ) τη Σχολική Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Κα Μαρία Γκόνου.

Το Εργαστήριο –Workshop θα γίνει σε δυο ζώνες ως εξής:
Α) 17.00-18.30 για μαθητές και δασκάλους Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και

Β) 19.00-20.30 για μαθητές και καθηγητές Γυμνασίων- Λυκείων

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, τους Σχολικούς Συμβούλους της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τη Σχολική Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Κα Γκόνου και το Οικονομικό Τμήμα του Π.Θ. για τη συνδιοργάνωση και προσκαλεί όλους τους φίλους των Μαθηματικών για μια διαφορετική, πρωτότυπη και διασκεδαστική προσέγγιση των Μαθηματικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.