Δημιουργική πορεία στους δήμους ευχήθηκε η Κατερίνα Παπανάτσιου

Στη διάρκεια ορκωμοσιών των νέων δημοτικών αρχών

Στην Αργαλαστή βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2019, και στο Βελεστίνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών Νοτίου Πηλίου, και Βελεστίνου.
Ο εκλεγείς Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων ορκίστηκαν στις 12:30 το μεσημέρι, ενώ ο εκλεγείς Δήμαρχος Βελεστίνου Δημήτριος Νασίκας και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων ορκίστηκαν στις 20.00 το βράδυ.
Η Κατερίνα Παπανάτσιου ευχήθηκε στους Δημάρχους μια γόνιμη, δημιουργική και παραγωγική θητεία, προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του. Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων των Δήμων, τόνισε πως πρέπει να συμβάλλουν όλοι ώστε να αξιοποιηθούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα των περιοχών, αλλά και να δοθούν λύσεις στα πολύ σοβαρά προβλήματά τους.
Υπογράμμισε τέλος, πως από τη θέση της ως Βουλευτής Μαγνησίας, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών τόσο του Νοτίου Πηλίου, όσο και του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως έπραξε ως σήμερα, προκειμένου σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές να τεθούν τα θεμέλια για μια δημιουργική πορεία των Δήμων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.