Δημήτρης Εσερίδης για τους υποψηφίους των πανελλαδικών: «Αυτή η μάχη δεν είναι ούτε η τελευταία, ούτε η πιο σημαντική»

Μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Αλμυρού

Το δικό του μήνυμα στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης. Ειδικότερα, αναφέρει ότι «με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μια μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή, να πετύχουν τους στόχους τους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας, με δύναμη, υπομονή και κουράγιο στην προσπάθεια που κάνετε, κόντρα στις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντάτε.

Είμαστε μαζί σας, χαιρόμαστε να σας βλέπουμε να μεγαλώνετε, να κάνετε όνειρα, να έχετε φιλοδοξίες. Να θυμάστε πώς αυτή η μάχη δεν είναι ούτε η τελευταία ούτε η πιο σημαντική γιατί ο δρόμος της ζωής σας δεν εξαρτάται μόνο από τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Κρατήστε για πάντα στο μυαλό σας ότι σημασία έχει να τολμάει κάνεις, να προχωράει, να παλεύει για να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, για μια καλύτερη ζωή!

Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας υγεία, δύναμη και υπομονή για να σας στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Η σκέψη και οι ευχές όλων μας, σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.