Δημοκρατική Συμπαράταξη: Μέσα από την ανάπτυξη η αντιμετώπιση της κρίσης

Στην παρουσίαση προτάσεων στο πλαίσιο ανοικτού διαλόγου με τους επιχειρηματικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς προχώρησαν χθες, στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Βόλο, στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου αναπτύσσοντας το πρόγραμμα «Ελλάδα» με στόχο την ανάπτυξη της Ελλάδας, την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας . Την εισαγωγική τοποθέτηση για το πρόγραμμα έκανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία Κώστας Καρτάλης. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε πως το πρόγραμμα προσπαθεί να αποτυπώσει ποιες είναι οι ενέργειες για να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση, μέσα από την ανάπτυξη.
O πρώην υπουργός ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ-ΔΗΣΥ Φίλιππος Σαχινίδης δήλωσε πως υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα στους Έλληνες καθώς κανείς δεν μπορεί να τους διαβεβαιώσει πότε βγαίνει η χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Όπως ανέφερε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και συντονιστής του περιφερειακού συνεδρίου Γιάννης Σακκόπουλος η σημερινή εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του προγραμματικού συνεδρίου που θα γίνει τέλος Ιουνίου και αρχές Ιουλίου.
O βουλευτής Αρκαδίας, υπεύθυνος Κ.Ο.ΔΗ.ΣΥ για την ανάπτυξη Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «Η κυβέρνηση αυτή έχει αποτύχει στο να φέρει επενδύσεις και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλες οι θέσεις εργασίας που προκύπτουν είναι από το δημόσιο ή τα υπουργεία».
Ο Καθηγητής Ιατρικής και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Τούντας δήλωσε ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για αυτό που θέλουν όλοι οι Έλληνες, να βρουν μια διέξοδο από τη σημερινή κρίση

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.