Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νοτίου Πηλίου Γιάννη Φιλίππου και μελών της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου  στην αίθουσα  του Δημαρχείου στην Αργαλαστή.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης Έκθεσης Γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων στην Αργαλαστή,  σε συνεργασία του Δήμου Νοτίου Πηλίου  και της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου.

Εκ μέρους  της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου η  Αγγελική Βογδάνου και ο Ανδρέας Πατιστής παρουσίασαν και συζήτησαν τις προτάσεις και τις προοπτικές συνεργασίας με τον Δήμο Νοτίου Πηλίου για την καλύτερη προβολή του Γαστρονομικού Τουρισμού αλλά και των τοπικών προϊόντων (κρασί, λάδι ,μέλι κ.λπ.) που παράγονται στο Πήλιο.

Ο κ. Φιλίππου τόνισε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ήταν είναι και θα είναι δίπλα στους Επαγγελματίες του Τουρισμού ,της Γαστρονομίας και των Παραγωγών,  βοηθώντας την προβολή και προώθηση του “προϊόντος” με δράσεις,  όπως οι συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού , κατασκευή φυλλαδίων, σελίδα στο διαδίκτυο , κ.λπ .

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.