Διοργάνωσαν Flash mob στο “Παπά Νερό” για την ανάδειξη της ομορφιάς του Πηλίου (video)

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία συνυφασμένη με την έκρηξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον αυθορμητισμό της νεολαίας, έλαβε πριν από μερικές ημέρες μια ομάδα νέων που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο στο Πήλιο. Όπως αναφέρουν στο διαδικτυακό μήνυμα που απεύθυναν σε όσους ήθελαν να συμμετέχουν στη δράση (flash mob), σκοπός είναι να αναδείξουν όσο μπορούν περισσότερο την ομορφιά της περιοχής στο εξωτερικό. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα gadgets και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κατέγραψαν με τη χρήση drone για εντυπωσιακές εναέριες λήψεις το απέραντο και πανέμορφο γαλάζιο των ακτών του ανατολικού Πηλίου.

Τα flash mobs είναι δράσεις που γίνονται από ομάδες ατόμων είτε για διασκέδαση, για την ανάδειξη ενός σκοπού ή σε ένδειξη αλληλεγγύης σε κάποιον φορέα ή χώρα. Περιλαμβάνουν θεατρικά σκετς, χορευτικά ή ακόμη και μουσικές παρελάσεις και στηρίζονται στον αυθορμητισμό των συμμετεχόντων και στη διάδοση μέσω των social media. Αρκετά flash mobs έχουν γίνει στο εξωτερικό σε ένδειξη συμπαράστασης στους Έλληνες που πλήττονται από την κρίση, χορεύοντας τον “Ζορμπά” στην πλατεία Picaddily του Λονδίνου, αλλά και για χώρες όπως η Γαλλία που έχει πληγεί πολλαπλά από τρομοκρατικά χτυπήματα.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά στο μήνυμά τους οι διοργανωτές:

Το #Pelion πάντα ξεχωρίζει και μας προκαλεί να μοιραστούμε τις ομορφιές του με όλο το κόσμο! Ένας παράδεισος με κρυμμένους θησαυρούς και ατέλειωτες παραλίες, ο απόλυτος προορισμός για διακοπές, σας περιμένει να σας χαρίσει την καλύτερη διάθεση και αναμνήσεις. Επειδή θέλουμε να αναδείξουμε το θέρετρο των θεών του Ολύμπου σε κάθε γωνία του πλανήτη συνεχώς δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για την προβολή του Πηλίου στο εξωτερικό κι αυτή την φορά το κάνουμε όλοι μαζί!

Την προηγούμενη Παρασκευή διοργανώσαμε το πρώτο Flash Mob #pelionparadise στην παραλία του #papanero μαζί με Κατασκήνωση Σώματος Ελληνικού οδηγισμού από την Αθήνα που επισκέφτηκε την περιοχή μας και εξασφαλίσαμε μοναδικό υλικό για promotional videos (βίντεο διάδοσης) του Πηλίου στην Ευρώπη.

Ελπίζουμε πως με τα επόμενα Flash Mobs θα καταφέρουμε να μεταφέρουμε στο κοινό την αίσθηση των μοναδικών διακοπών στο Πήλιο και στην συνέχεια να προσελκύσουμε πολλούς νέους επισκέπτες στην χώρα των Κενταύρων.

Πάρτε μια γεύση από τα γυρίσματα με το παρακάτω teaser και την επόμενη φορά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και εσείς! #odigismos #pelionflashmob

Eικονοληψία, drone pilot, action cam: Zisopoulos Dimitris
Animator, action cam, video edit & post-production:
Dimitris Mitrolios
Συντονισμός οργάνωσης, animator: Dimitris C. Leventis
Concept: Ιουλία Λάιου

Προσοχή: Δεν επιτρέπεται download ή αναδημοσίευση, μόνο κοινοποίηση (share)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.