Δωρεά 15 τόνων πετρελαίου θέρμανσης για διάφορους χώρους στη Σκιάθο

«Ο κ. Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμος δημότης Σκιάθου, για ακόμη μία φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών του νησιού δωρίζοντας 14.300 lt πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανσης του Παιδικού Σταθμού, 1ου Νηπιαγωγείου, 3ο Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου, για τους Ενοριακούς Ναούς των Τριών Ιεραρχών και της Παναγίας Λιμνιάς, για τις Ιερές Μονές Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Παναγίας Εικονίστριας, για το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο».
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Σκιάθου, «η αγάπη και η ουσιαστική υποστήριξη του κ. Αλεξανδρίδη για τον τόπο του, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας και της οικονομικής δυσπραγίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.