Δωρεά στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια

Σε δωρεά 40 μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού προχώρησε η εταιρία WATERBAGS προς το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου και με επιστολή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Ξηντάρης ευχαριστεί τον εκπρόσωπο της εταιρίας κ. Νόλλα.

Ο κ. Ξηντάρης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη δωρεά προς την υπηρεσία μας, μέσω του κοινωνικού προϊόντος WATERBAGS.
«Η ευγενική κίνηση της εταιρίας σας, που επανήλθε στηρίζοντας το Δήμο Σκοπέλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης και του ενδιαφέροντος που δείχνετε για τον τόπο μας και ταυτόχρονα μια σημαντική βοήθεια στο να οικοδομήσουμε συνεργασίες χρήσιμες για το μέλλον. Όπως γνωρίζετε, το νησί μας εκτός από το φυσικό του κάλλος, διαθέτει και μια πληθώρα υποδομών ώστε να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μέσα στις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται το πολύ σημαντικό έργο της ανάπλασης, διαμόρφωσης δρόμου και διευθέτησης ομβρίων υδάτων εντός ΧΖΛ Σκοπέλου, που αναβαθμίζει συνολικά την παραλιακή ζώνη της Σκοπέλου. Στο πλαίσιο αυτό, και λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, η κίνησή σας να δωρίσετε 40 τεμάχια μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ενισχύει την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε, όχι μόνο την εικόνα της περιοχής αλλά και την ζωή των περιοίκων και των επισκεπτών», αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή.
Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου εκφράζει την ελπίδα η προσπάθεια να βρει μιμητές, καλεί τους φίλους του νησιού που έχουν τη δυνατότητα, να γίνουν χορηγοί των προσπαθειών και μεταφέρει τις ευχαριστίες του δημάρχου Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσση, ενώ διαβεβαιώνει ότι η δωρεά σας θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.