Μια σημαντική πρωτοβουλία πρόληψης και φροντίδας υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Αλοννήσου, προσφέροντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους του νησιού.
Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Δήμο Αλοννήσου, σε συνεργασία με τους Λειτουργούς Υγείας της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, με τη συμμετοχή μελών του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Μαγνησίας και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Η πρωτοβουλία τελεί υπό την ευλογία του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, την έγκριση του μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Η δράση ξεκινά στις 5 το απόγευμα και περιλαμβάνει κλιμάκιο εξειδικευμένων ιατρών και κινητή ιατρική μονάδα εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους.






























