Δροσίζει από Τετάρτη στο νομό

Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη προβλέπονται βροχές

Καλοκαιρινός συνεχίζει και τα επόμενα 24ωρα ο καιρός στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη. Από χθες Δευτέρα το θερμόμετρο ανέβηκε και πάλι, ενώ θα δροσίσει ξανά από την Τετάρτη. Όπως είπε, και σήμερα Τρίτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει στους 40 °C στη Λάρισα και στην Καρδίτσα και στον Βόλο η θερμοκρασία θα είναι 35-36 °C και στην περιοχή Βελεστίνου 37-38 βαθμούς και με ανέμους δυτικούς – νοτιοδυτικούς (λίβας).
Από σήμερα το απόγευμα και μέχρι την Πέμπτη θα γίνει στροφή του όλου ρεύματος με τους ανέμους να στρέφονται αρχικά σε βορειοδυτικούς και στη συνέχεια σε βοριάδες, που η έντασή τους θα αυξηθεί στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, με αποτέλεσμα πτώση θερμοκρασίας 4-6 °C. Ο κ. Τακούδης τόνισε ότι εκεί φαίνεται να σταθεροποιείται η κατάσταση, βροχές δεν φαίνεται να πέσουν, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν θερμικές καταιγίδες λόγω αύξησης της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την υγρασία.
Τέλος, αναφορικά με τον Σεπτέμβριο, οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν ότι από τις 10 μέχρι και τέλος του μήνα, αναμένονται βροχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.