Δυναμική ήταν η παροχή βοήθειας του «Εσταυρωμένου» και αυτό το Πάσχα

Έτεινε χείρα βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη- Μοίρασε σχεδόν 7000 ευρώ!

Παρά τη δυσκολία της περιόδου που διανύουμε, ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος» έτεινε χείρα βοηθείας και αυτό το Πάσχα σε δεκάδες ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Πραγματοποίησε ανθρωπιστικές αποστολές σε φυλακές εντός και εκτός Μαγνησίας, συνέδραμε σε Σπίτια Γαλήνης και άπορες οικογένειες, παρείχε υποτροφίες και χρηματικά βοηθήματα, ενισχύοντας πολλές οικογένειες και άνθρωπους με το συνολικό ποσό των δράσεών του να αγγίζει τα 7000 ευρώ.
Ειδικότερα, έκανε ανθρωπιστικές αποστολές εντός και εκτός Μαγνησίας και μέσα σ’ αυτές ήταν στις Φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Ελαιώνα Θηβών, Διαβατών Θεσσαλονίκης, Κασσαβέτειας, Ανηλίκων Βόλου, ενώ συνέδραμε στην Πανελλήνια Ένωση “ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ” (Αθήνα), στα Κρατητήρια Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στα Κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Ξενώνα “ΦΙΛΥΡΑ” (Ψυχιατρικής κλινικής Νοσοκ. Βόλου), στην Κοινωνική Υπηρεσία Αλιβερίου (ΡΟΜΑ), στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων (ΜΟΖΑ), στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, στο ΚΕΘΕΑ (Λάρισα), στο Γηροκομείο Καναλίων, στην Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νηγρίτης (δωρεάν το βιβλιο: “Ο ΙΕΡΕΥΣ”, για όλους τους κληρικούς της Μητροπόλεως), ενίσχυσε 18 ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία και Σπίτια Γαλήνης Χριστού (ικανή ποσότητα τροφίμων), προσέφερε σε οκτώ Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας ικανή ποσότητα τροφίμων και ενίσχυσε δεκάδες άπορες οικογένειες και πρόσωπα.
Ακόμη παρείχε 18 υποτροφίες σε ισάριθμους μαθητές, συνολικού ύψους 950 ευρώ , έδωσε 43 βοηθήματα, συνολικού ύψους 2.960 ευρώ, προχώρησε σε αγορές υπέρ τρίτων ύψους 2.336,48 ευρώ, διένειμε διατακτικές για αγορά τροφίμων και κρέατος αξίας 700 ευρώ. Όλες οι δράσεις ενίσχυσης ανήλθαν στο ποσό των 6.946,48 ευρώ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, ευχαριστεί όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές του, καθώς και τους ευλογημένους εθελοντές-συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που παρείχαν στον Σύλλογο, για να μπορέσει να φέρει εις πέρας όλη αυτή την δραστηριότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.