Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Σκοπέλου στην «Tourism Expo Cyprus 2024»

Με χρήσιμες επαφές και συμπεράσματα για την αγορά της Κύπρου ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Σκοπέλου στην έκθεση τουρισμού Tourism Expo Cyprus 2024 που διεξήχθη στη Λευκωσία το διάστημα 19 – 21 Απριλίου 2024.

Ο Δήμος Σκοπέλου έδωσε το «παρών» στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Παπαδαυίδ, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τουρισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Σκοπέλου.

«Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας, επιβεβαιώθηκε η υψηλή αναγνωρισιμότητα του προορισμού από το Κυπριακό κοινό, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ταξιδιώτες για επίσκεψη της Σκοπέλου εκ νέου το προσεχές καλοκαίρι.  Επιπλέον έγινε αντιληπτή η μεγάλη δυναμική της αγοράς για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού με τους Ελληνοκύπριους ταξιδιώτες να ζητούν πληροφορίες για προσκυνήματα», δήλωσε ο κ. Παπαδαυίδ μετά το πέρας της έκθεσης. Στις επαφές με επισκέπτες και τουριστικούς πράκτορες εντός της έκθεσης, συχνά ερωτήματα αφορούσαν θέματα  συνδεσιμότητας και τοπικής συγκοινωνίας,  δηλαδή   την ανάγκη για βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Σκιάθο αλλά και των δρομολογίων των λεωφορείων στο νησί. «Καταγράφοντας την αξιοσημείωτη προσέλευση στο περίπτερο, ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και το κοινό για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.  Πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού προφίλ της Σκοπέλου σε ένα πλέγμα αγορών ενδιαφέροντος», πρόσθεσε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.