Δύο κρούσματα κορωνοϊού στη Σκιάθο το τελευταίο 24ωρο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Καταγράφηκαν επτά συνολικά κρούσματα στη Θεσσαλία

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στη Σκιάθο το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Σε πανθεσσαλικό επίπεδο εντοπίζονται συνολικά επτά κρούσματα.

Ειδικότερα, από  31/8/2020 ώρα 14:00  έως 1/9/2020 ώρα 14:00

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος (27/8/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές παλαιότερων κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 1 ακόμη προσήλθε στο Γ.Ν Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 2 κρούσματα προσήλθαν στο Γ.Ν Λάρισας μετά από συμπτωματολογία.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.