Δύο πτήσεις παραμονή Χριστουγέννων από Ν. Αγχίαλο προς εξωτερικό

Με προορισμό τη Βιέννη και την Πράγα

Ζωντανεύει το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου για τις γιορτές με δύο πτήσεις προς Βιέννη και Πράγα με αναχώρηση στις 24 και επιστροφή στις 28 Δεκεμβρίου, που μίσθωσαν τουριστικά για τη μεταφορά Βολιωτών και όχι μόνο στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα.

Τα παραπάνω ανέφερε ο αερολιμενάρχης Ν. Αγχιάλου Κώστας Ευσταθίου, που μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου, που εξήγησε ότι οι δύο πτήσεις αναχωρούν στις 24 Δεκεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, η μία για Πράγα με ένα αεροσκάφος της ELLINAIR 150 θέσεων και η δεύτερη για Βιέννη με ένα αεροσκάφος 70 θέσεων.
Και οι δύο πτήσεις επιστρέφουν στις 28 Δεκεμβρίου. “Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που έχουμε πτήσεις για το εξωτερικό αυτή την περίοδο”, επισήμανε ο κ. Ευσταθίου, που διευκρίνισε ότι τα δύο αεροσκάφη μισθώνουν ένα τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και τουριστικά γραφεία του Βόλου.

Ο αερολιμενάρχης τόνισε ότι πριν το τέλος του 2016 θα έχουμε εικόνα για το ποιες εταιρίες θα επιλέξουν το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου για το 2017, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ευοίωνο. Όπως ανέφερε, ήδη η εταιρεία Condor έχει ανακοινώσεις πτήσεις από Μόναχο και Βρυξέλλες που ξεκινούν στις 29 Απριλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.