Εμπόρους και καταστηματάρχες έκλεβε ο 38χρονος στη Σκόπελο

Σε τρεις μέρες έκλεψε είδη αξίας άνω των 2.000 €

Εμπόρους και καταστηματάρχες της Σκοπέλου είχε βάλει στο «στόχαστρο» ο 38χρονος που συνελήφθηκε χθες στη Σκόπελο από λιμενικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου, ενώ σε τρεις μέρες έκλεψε είδη αξίας άνω των 2.000 €.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 38χρονος κάτοικος Αλοννήσου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Αττικής, είχε διαρρήξει και κλέψει από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι και χθες καταστήματα στο νησί της Σκοπέλου. Ο δράστης πήγαινε από την Αλόννησο στη Σκόπελο με το αυτοκίνητό του, το «φόρτωνε» και επέστρεψε ξανά στο σπίτι του…

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος μπήκε από ξεκλείδωτη πόρτα, σε κατάστημα αγροτικών μηχανημάτων ιδιοκτησίας 46χρονου και έκλεψε δύο αλυσοπρίονα, ένα χορτοκοπτικό, τέσσερα δραπανοκατσάβιδα, δύο κομπρεσέρ, ένα τριβείο, ένα σουγιά ένα βατοκόπτη, χρηματικό ποσό 30 ευρώ και ένα λάπτοπ, συνολικής αξίας 2.000 €.

Από περίπτερο ιδιοκτησίας 49χρονου έκλεψε 10 χυμούς και πέντε ενεργειακά ποτά συνολικής αξίας 225 ευρώ, ενώ από snack bar ιδιοκτησίας 55χρονου υπηκόου Φρανφούρτης, κατοίκου Σκοπέλου, έκλεψε από την ταμειακή μηχανή 150 ευρώ κι έναν μίκτη ήχου.

Ο 38χρονος συνελήφθη χθες στο λιμάνι της Σκοπέλου, την ώρα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στο Ι.Χ.Ε. όχημα και να ταξιδέψει με το πλοίο “Πρωτεύς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.