Ευχαριστούν και συγχαίρουν οι επαγγελματίες του Αλμυρού

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, συγχαίρει με ανακοίνωσή της, «εγκάρδια όλους όσους εργάστηκαν και προσπάθησαν προκειμένου να έρθουν και να διοργανωθούν με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο μας, δύο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski (σε συνεργασία με την Π.Ε. Μαγνησίας) και το ράλι “Αλμυρός” (σε συνεργασία με την ΟΜΑΘ).

Η διοργάνωση του ράλι ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια από μια ιδέα του Δημήτρη Κωστόπουλου, τότε συμβούλου της Επιτροπής Αθλητισμού του Δ. Αλμυρού. που σε συνεργασία με τον αλμυριώτη αθλητικό συντάκτη και οδηγό αγώνων Ακη Παναγιωτόπουλο, έφεραν στην περιοχή μας αυτή τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού (ως ράλι “Οθρυς” αρχικά), η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα (ως ράλι “Αλμυρός).

Όπως άφησε το αποτύπωμά του ο Δημήτρης Κωστόπουλος, με τον ίδιο τρόπο προσθέτει την δική του πινελιά ο σημερινός σύμβουλος του Δήμου, εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Αργύρης Ρούσσας, φέρνοντας στον Αλμυρό μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση παγκόσμιου επιπέδου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski, σε συνεργασία με την Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Αυτά τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζουν κατά πολύ την τουριστική περίοδο στην περιοχή μας, προάγουν τις ομορφιές του τόπου μας και αποτελούν σοβαρές αιτίες για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον Δήμο Αλμυρού, απλώνοντας την εμβέλειά του σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, χαιρετίζει τέτοιες δράσεις, οι οποίες ενισχύουν την περιοχή του Αλμυρού και αναδεικνύουν τις ικανότητες των ανθρώπων της, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν την μικρο-οικονομία του τόπου.

Η Ένωση πιστεύει πως τέτοιες προσπάθειες για τέτοιου είδους δράσεις, πρέπει να διαφυλαχθούν και να συνεχιστούν, έτσι ώστε η περιοχή του Αλμυρού να αποκτήσει εξωστρέφεια, να αναβαθμιστεί ως τόπος προορισμού και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον νομό Μαγνησίας.

Αυτές οι δράσεις, εδραιώνουν το “επιχειρείν”, τονώνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής και διαμορφώνουν καλύτερες συνθήκες εμπορίου και υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας.
Το μεγάλο μας μαγαζί λέγεται “Αλμυρός” και όσο αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται, τόσο περισσότερο κερδίζουμε όλοι μας.
Ας εργαστούμε λοιπόν όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.