Εφοπλιστικός γάμος θα τραβήξει τα «φώτα» στη Σκιάθο

Γάμος, που θα στρέψει πάνω του τους διεθνείς προβολείς της δημοσιότητας, θα λάβει χώρα το προσεχές καλοκαίρι στη Σκιάθο. Ο μεγαλοεφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου θα παντρέψει στο νησί του Παπαδιαμάντη την κόρη του Αλεξάνδρα με τον Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken.

Η οικογένεια Οικονόμου διαθέτει τρεις βίλες στο νησί οι όποιες κατασκευάστηκαν το 2011 από Ισπανό αρχιτέκτονα, ενώ ο γάμος ενδέχεται να γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Φλώρου στην Τσουγκριά.

Ο Γιώργος Οικονόμου, που ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης έχοντας και εισηγμένη εταιρεία στην Wall Street (DryShips), έχει έξι παιδιά, ενώ παρά τις “φουρτούνες” που πέρασε τα τελευταία χρόνια η επιχειρηματική του πορεία, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως.

Ο όμιλός του, TMS, ελέγχει σήμερα στόλο 81 πλοίων, ενώ, έχει παραγγείλει ακόμη 20 πλοία που παραλαμβάνει αυτό αυτό το διάστημα.

Από αυτά 41 είναι φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου, 30 τύπου capesize, 34 τάνκερ, πέντε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου και ένα πλοίο κοντέινερ.

Τμήμα των επενδύσεων του εφοπλιστή αφορά και το real estate, με τον ίδιο να διαθέτει βίλες στο Σεν Μπαρτς της Καραϊβικής, στο Σεν Τροπέ, στη Νέα Υόρκη, στη Σκιάθο, αλλά και στην Αθήνα, στο οικιστικό συγκρότημα του Μίλτου Καμπουρίδη “One Athens” στο Λυκαβηττό.

Επίσης διαθέτει το πολυτελές σκάφος, 50 μέτρων, «Baracuda Valletta» που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης yacht designer Γιώργου Βαφειάδη και του Βρετανού αρχιτέκτονα Τζον Πόουσον.

Ο Έλληνας πλοιοκτήτης έχει κάνει δύο γάμους, με τη Ρίκα Βοσνιάδη με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και την Λίζυ Μανωλά με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ επί 12 χρόνια διατηρούσε σχέση με την σκηνοθέτη Άντζελα Ισμαήλου.

Τα τελευταία χρόνια απέκτησε και έκτο παιδί με την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Κυβέλη Μελετοπούλου.

Πηγή: thessaliaeconomy.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.