Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Βελεστίνο

Με μια εντυπωσιακής μαζικότητας συγκέντρωση, πολιτικά φορτισμένη από το γεγονός πως πρώτη φορά λειτουργούν γραφεία του κόμματος εκεί, εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο Βελεστίνο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Δήμου Ρήγα Φεραίου Νίκου Βουραζέρη και έκλεισε με μήνυμα που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βανέσσα Κατσαρδή.

Ενδιάμεσα, ομιλίες πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες στον νομό Μαγνησίας Μπάμπης  Αραμπατζής, Μάνθος Δραμητινός, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Θάλεια Στάχτου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ανέλυσαν βασικά στοιχεία των προεκλογικών δεσμεύσεων και των προγραμματικών προτάσεων του κόμματος και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκαν στο κλίμα νίκης που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες συγκεντρώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, στην  παραπλανητική εικόνα που φιλοτεχνούν τα συστημικά ΜΜΕ από την οποία απουσιάζει κάθε αναφορά σε γεγονότα όπως η κινητοποίηση στις Σέρρες ενάντια στην προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή και στην βεβαιότητα τους για την πολιτική αντροπή που θα συμβεί την 21 Μαΐου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.