Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ Τρικερίου

Χρ.Μπουκώρος: Μεγάλης σημασίας έργο για τους κατοίκους

Στα εγκαίνια του ΚΕΠ Τρικερίου παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, μετά την τελετή εγκαινίων, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει πραγματικά άλματα στη ψηφιακή διακυβέρνηση και τόνισε ότι οι πολίτες που ταλαιπωρούνται για την έκδοση απαραίτητων δικαιολογητικών, πλέον θα μπορούν να τα εκδίδουν από το σπίτι τους.

Μιλώντας ιδιαίτερα για το ΚΕΠ Τρικερίου, επεσήμανε ότι μια τέτοια υπηρεσία αναδεικνύει την αξία της, ιδιαίτερα σε περιοχές απομακρυσμένες όπως το Τρίκερι.
Οι 1000 και πλέον μόνιμοι κάτοικοι καθώς και οι χιλιάδες επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται άμεσα κάνοντας χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΕΠ.

«Φέρνουμε πιο κοντά στη κεντρική διοίκηση τους πολίτες του Τρικερίου και προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπουκώρος.
Ο βουλευτής Μαγνησία κατά την ομιλία του γνωστοποίησε στους παριστάμενους ότι λίγο πριν την τελετή είχε συνομιλήσει με τον αρμόδιο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά, του οποίου μετέφερε τη δέσμευση ότι το ΚΕΠ Τρικερίου θα στελεχωθεί άμεσα με το απαραίτητο προσωπικό και κυρίως ότι θα λάβει τον αναγκαίο εξοπλισμό για τη λειτουργία του στις πιο σύγχρονες βάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.