Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο «Δέλτα» Νεοχωρίου

Ο αποχιονισμός έγινε στις 8 το βράδυ

Αρκετοί ήταν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν χθες από την έντονη χιονόπτωση στο «Δέλτα» Νεοχωρίου, όπως ανέφερε στο magnesianews ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Νίκος Φορτούνας, που απέδωσε το πρόβλημα στην καθυστέρηση αποχιονισμού στην περιοχή.
Όπως είπε, πολλοί ήταν οι οδηγοί που επικοινώνησαν μαζί του, διότι αποκλείστηκαν για ώρες στην περιοχή του «Δέλτα», που είναι κομβικό σημείο για το Δήμο, ενώ αρκετοί από τους οδηγούς, δεν έφεραν αντιολισθητικές αλυσίδες, με αποτέλεσμα να κλείνουν το δρόμο.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο αποχιονισμός του σημείο έγινε στις 8 το βράδυ, με σημαντική καθυστέρηση, ενώ δήλωσε ότι «τα μηχανήματα, τώρα που οι καιρικές προβλέψεις είναι ακριβείς, να είναι ακροβολισμένα και να μην περιμένουν να κλείσουν οι δρόμοι από τα χιόνια για να ξεκινήσουν να πάνε στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα».

Ο κ. Φορτούνας, είπε ότι στο Δήμο γενικότερα υπήρξε πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς λόγω βλάβης μεγάλο μέρος του Δήμου έμεινε για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ σήμερα το πρωί, πρόβλημα αντιμετωπίζει το Νεοχώρι.
Κατά τ’ άλλα τόνισε ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στο Δήμο, το χιόνι, αν και έφτασε μέχρι το Τρίκερι, λιώνει και δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ σήμερα το πρωί γίνεται αποχιονισμός προς τον Πλατανιά.

Απεγκλωβισμός επισκέπτριας σε μοναστήρι
Σήμερα το πρωί ο Δήμος ενημερώθηκε ότι επισκέπτρια στο μοναστήρι της Συκής, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και έπρεπε να φύγει. Για το λόγο αυτό ο Δήμος οργάνωσε επιχείρηση, και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασφάλεια εκτός μονής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.