Εκδήλωση στο νησί Τρίκερι ετοιμάζει το ΚΚΕ στις 24 Ιουνίου

Εκδήλωση τιμής στις πάνω από 5000 κομμουνίστριες, αγωνίστριες, αγρότισσες, εργάτριες, γυναίκες όλων των ηλικιών, που στο Τρίκερι επιστράτευαν όλες τους τις δυνάμεις, φυσικές, πνευματικές, ψυχικές, για να αντέξουν στον πόλεμο της σωματικής και ηθικής εξόντωσης, γιατί επέλεξαν να στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα την ένοπλη ταξική πάλη, ετοιμάζει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εκδήλωση θα είναι αφιέρωμα στη μεγάλη κομμουνίστρια παιδαγωγό, Ρόζα Ιμβριώτη, που μαζί με τις συντρόφισσές της, οργάνωσαν και υλοποίησαν στο νησί, μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες, έναν μορφωτικό-πολιτιστικό άθλο.
Η εκδήλωση, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για τα 100 χρόνια ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Ο απόπλους από το λιμάνι του Βόλου, θα γίνει στις 9:30 το πρωί και η συμμετοχή είναι στα 12 €. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ημέρας. Για πληροφορίες και συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Κομματικές Οργανώσεις της Μαγνησίας και στο τηλέφωνο 24210-33200.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.