Εκδηλώσεις τοπικών Συλλόγων

• Τον ετήσιο χορό πραγματοποιεί η «Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου» στο κέντρο διασκέδασης SOYIPAS PALLAS στις Αλυκές Βόλου την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «καλούμε όλους τους εργαζόμενους με τις οικογένειες τους και όσους φίλους μας επιθυμούν να είναι μαζί μας να διασκεδάσουμε μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας».

• H ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00 στο κέντρο το “Καπηλειό του Βόλου”.

• Συναυλία διοργανώνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο Αχίλλειο, στις 7.30μ.μ. η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας Όμιλος Βόλου “Θέτις”, με τίτλο “Ευτυχία είναι να μοιράζεσαι”. Τραγούδι : mezzo- soprano Μαριάντζελα Χατζησταματίου, κιθάρα : Σπύρος Καβαλλιεράτος. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Μαγνησίας. Τιμή κάρτας 5 ευρώ.

• O Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος και το ”Καφέ της Επιστήμης” διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στην εκδήλωση για τη ”Γιορτή της Γυναίκας” όπου θα παρουσιαστούν: α) Αναφορές για την προσφορά της γυναίκας από τις Προέδρους των δύο Σοροπτιμιστικών Ομίλων και της ΧΕΝ. β) Οι ηθοποιοί Αμαλία Γκιζά και Βασίλης Μητσάκης θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα δύο σατιρικά μονόπρακτα της Μάγιας Μποντζώρλου : ”Ο σεξομπαμπάς” και ”Η χήρα” που πήρε το πρώτο βραβείο στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 2009 του περιοδικού ”Αντίποδες” στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η εκδήλωση θα γίνει στον «Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη» στην οδό Αντωνοπούλου 17 στις 7:00 μ.μ. .

Αποκριάτικα

• Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών « Γρηγόριος Κωνσταντάς» οργανώνει καρναβάλι στις Μηλιές. Η παρέλαση των αρμάτων θα ξεκινήσει από το Δέλτα των Μηλεών , στις 14.30 και θα φτάσει στην πλατεία του χωριού μετά από μία ώρα. Θα ακολουθήσουν αποκριάτικοι χοροί από το χορευτικό του Συλλόγου και γλέντι στην πλατεία των Μηλεών.

• Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ πραγματοποιεί η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου, στο κέντρο SOUIPAS PALLAS στις Αλυκές Βόλου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 11πμ. «Καλούμε όλα τα παιδιά των εργαζόμενων να είναι μαζί μας να διασκεδάσουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς με χορό, τραγούδι και πολλά δώρα στο τέλος της εκδήλωσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παρουσιάσεις

• Οι «Φίλοι του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου», τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και οι εκδόσεις «Ήρα Εκδοτική», διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Δ. Κανταράκη “Κοινωνίας δρώμενα στον Παπαδιαμάντη” Ζητήματα κοινωνικού και εκπαιδευτικού προβληματισμού. Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής “Αγ. Ιωσήφ”- Σπ. Σπυρίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.