Εκλεκτός του προέδρου ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πήλιο έδωσε μήνυμα στην τοπική ΝΔ

Η έλευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Πήλιο, έφερε αρκετές αναταράξεις σε κομματικό επίπεδο στη Μαγνησία. Όσοι γνωρίζουν από τα τεκταινόμενα στο γαλάζιο, πολιτικό χώρο ασφαλώς πήραν το μήνυμα που έστειλε, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, αλλά μόνο με την παρουσία του δίπλα στο μέλος της ΚΠΕ του κόμματος και πολιτευτή του, δικηγόρου, Γιώργου Καλτσογιάννη.

Η οικογενειακή παρουσία των Μητσοτάκηδων στο Πήλιο, παρέα για τρεις ημέρες με την οικογένεια του Γιώργου Καλτσογιάννη, αποδεικνύει ότι οι προσωπικές σχέσεις τους παραμένουν πολύ δυνατές, διότι δεν μένουν μόνο στην κουμπαριά, αλλά στην αλληλοεκτίμηση, τη φιλία, αλλά και ότι ο Γιώργος Καλτσογιάννης, από την εποχή που βρέθηκαν να υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία στη Νέα Αγχίαλο, παραμένει πιστός φίλος και ανιδιοτελής, χωρίς να διεκδικεί οφίτσια. Αυτή η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, ασφαλώς έχει θορυβήσει όλους όσους επιθυμούν να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και όσους εξ αυτών θα έχουν πιθανότητες να εκλεγούν. Άλλωστε, η ΝΔ, βάσει των δημοσκοπήσεων, θα εκλέξει σίγουρα δυο βουλευτές στη Μαγνησία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την παρουσία του στην περιοχή μας, έστειλε το μήνυμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ότι επιθυμεί ο ένας εκ των δυο να είναι ο Γιώργος Καλτσογιάννης, έχοντας έτσι έναν δικό του άξιο φίλο στην κοινοβουλευτική ομάδα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τη Μαγνησία, ως άνθρωπος του.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη που είχαν σίγουρη τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τώρα ανησυχούν πολύ, δεδομένου ότι μόνοι σίγουροι είναι ο βουλευτής, Χρήστος Μπουκώρος και ο Γιώργος Καλτσογιάννης. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αμφίβολη είναι η συμμετοχή της πρώην βουλευτή, Ζέττας Μακρή, διότι θεωρούν  στο κόμμα ότι οι αποτυχίες της σε εκλογικές αναμετρήσεις είναι περισσότερες από τις επιτυχίες της και εκτός αυτού χρειάζεται μια ανανέωση στο ψηφοδέλτιο. Επίσης αναφέρουν ότι στην περίπτωση που η κ. Ζέττα Μακρή μείνει εκτός ψηφοδελτίου, θα προωθήσει τον γιο της, Κωνσταντίνο Θεοφίλου, τον οποίο μάλιστα, χωρίς να έχει καμία θεσμική ιδιότητα σε όργανα της ΝΔ, την συνόδευσε στη σύσκεψη που έγινε στο «Δεσποτικό» της Πορταριάς, προφανώς  για να δηλώσει την επιθυμία της διαδοχής της.

Αμφίβολος για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο είναι και ο δικηγόρος, κ. Σάκης Κοκκίνης και ο Κυριάκος έχει κατά νου και θα προτιμήσει άλλα πρόσωπα  που έχουν υποβάλλει το βιογραφικό τους. Ο κ. Κοκκίνης πάντως, τον είχε από κοντά την Τετάρτη στο Χιονοδρομικό και μάλιστα πέτυχε να συνομιλήσει μαζί του, ανεβαίνοντας μαζί με τον κ. Μητσοτάκη στο διπλό λιφτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.