Εκπαιδευτικό προσωπικό στον Αλμυρό

Συνολικά 13 ατόμων, για το Ωδείο

Την πρόσληψη καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού στο Δήμο Αλμυρού, της εκπαιδευτικής περιόδου 2017-2018, με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου ωρομίσθιων, 13 συνολικά ατόμων, για την κάλυψη αναγκών, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δημ. Εσερίδης.
Πρόκειται για θέσεις για το Ωδείο Αλμυρού με διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή μέχρι 30 Ιουνίου 2018.
Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι μια Π.Ε. Καλλιτεχνικού Διευθυντή (καθηγητή ανώτερων θεωρητικών), μια Π.Ε. Μουσικών (καθηγητής ανώτερων θεωρητικών), μία Π.Ε. Μουσικών (καθηγητής μπουζουκιού), μια Τ.Ε. μουσικών (καθηγητής [πιάνου – ανώτερων θεωρητικών), δύο Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητές κιθάρας), μια Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητής υποχρεωτικών θεωρητικών), μια Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητής πιάνου – υποχρεωτικών θεωρητικών), μια Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητής βιολιού), μία Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητής κλαρινέτου), μια Τ.Σ. Μουσικών (καθηγητής βιολοντσέλου), μια Δ.Ε. Μουσικών (καθηγητής μπουζουκιού), και μια Τ.Ε. Μουσικών (καθηγητής μοντέρνων κρουστών – ντραμς).
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά από 29/9/2017 έως και 9/10/2017 και πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 64ο έτος της ηλικίας τους. Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού: κ.κ. Μελαχροινάκη Ελένη και Ντάμπαση Αντιγόνη, οι οποίες θα ελέγχουν την πληρότητα των δικαιολογητικών, ενώ η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και από ώρες 08:00 έως 14:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.