Έκρηξη από φιάλη με εγκαυματία σε σπίτι στα Κουκουλέικα Μηλίνας

O 58χρονος ιδιοκτήτης που κοιμόταν εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα!

ΚΟΥΚΟΥΛΕΪΚΑ3ΚΟΥΚΟΥΛΕΪΚΑ2

Από θαύμα ζει ένας 58χρονος Έλληνας, που κοιμόταν στο σπίτι του, στην περιοχή Κουκουλέικα Μηλίνας, όταν, από άγνωστη αιτία, ξέσπασε φωτιά και προκλήθηκε έκρηξη, που συντάραξε τον οικισμό – από φιάλη προπανίου – με αποτέλεσμα, από τον πρώτο όροφο που βρισκόταν να βρεθεί στο έδαφος και περίπου 10 μέτρα μακριά! Ευτυχώς, ο άνθρωπος ζει, αλλά είναι σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και αναζητείται μονάδα εγκαυμάτων μεγάλου Νοσοκομείου της χώρας, για να μεταφερθεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, για περιστατικό στον οικισμό Κουκουλέικα, που είναι οικισμός Γερμανών και επί τόπου πήγαν άμεσα τέσσερα οχήματα με δέκα πυροσβέστες, που με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Βόλου Χαράλαμπο Πόζογλου, αντίκρισαν την απόλυτη καταστροφή.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και εντόπισαν στο σπίτι και άλλες φιάλες υγραερίου, που ευτυχώς δεν εξερράγησαν και απομάκρυναν και παραμένουν στο σημείο, για λόγους ασφαλείας.

Ο άτυχος 58χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου,με εγκαύματα 80% στο σώμα του και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή και κρίσιμη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά ύψους 250.000 € στο σπίτι, που υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.