Ελεύθεροι με περιοριστικούς τρεις για 1000 δόσεις ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους χθες στον ανακριτή Καρδίτσας, τα δύο αδέλφια 63 και 66 χρονών, με Ρωσοποντιακή καταγωγή και ο 55χρονος Βολιώτης συνεργός τους, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καρδίτσα, μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου με την συνδρομή και της Αστυνομίας Καρδίτσας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Στους τρεις είχε ασκηθεί δίωξη αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κακουργηματικού χαρακτήρα και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους όπως η παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας τους δύο φορές τον μήνα, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η χρηματική εγγύηση 2.000 € για τον καθένα.
Στην κατοχή των τριών δραστών και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης 318 γρ. που αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 δόσεις με εμπορική αξία 12.000 €, 2.84γρ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 760ευρώ, μία ζυγαριά, μία συσκευασία με ποσότητα άγνωστης νοθευτικής σκόνης, βάρους 162,4 γρ., δύο ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και τρεις κάρτες sim.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.